fbpx

Ce ne propunem

Obiectivul general al Partidului BUCUREȘTI 2020 este organizarea și dezvoltarea unor comunități puternice la nivel local. Problemele cele mai presante pentru sectorul sau orașul nostru le cunoaștem noi, oamenii care formăm aceste comunități. Cine să știe mai bine decât noi, locuitorii Sectorului sau locuitorii Capitalei, care ne sunt problemele și cum pot fi ele rezolvate sau ce e prioritar?

De ce să continuăm să așteptăm la infinit ca partidele mari, aflate departe de problemele noastre reale, să-și aducă aminte de comunitatea noastră și să ne treacă la “și altele” nevoile zilnice? De ce să nu reușim și noi să urmăm exemplul altor orașe mari europene, ale căror administrații sunt conduse și politic, de
formațiuni locale, de oamenii cetății, prin reprezentanții ei? Legătura comunității cu acești oameni, cu liderii desemnați chiar de către noi, va fi mult mai facilă. Vom discuta ca între vecini, ca între prieteni cu reprezentanții noștri de la primării, îi vom lăuda și urechea mult mai ușor, atunci când ne vom întâlni cu ei la magazinul din colț sau pe scara blocului. 

Cred cu tărie că a sosit momentul să încercăm să facem și noi ca în Europa modernă, să ne trimitem oamenii sectorului, ai orașului, vârfurile noastre, la toate nivelurile de reprezentare. Liderii noștri au o mulțime de proiecte bune, utile pe care le-au realizat împreună
cu oamenii din comunitate. În Sectorul 3, în ultimii 8 ani, peste 2.000 de proiecte au fost finalizate, adică mai mult de un proiect pe zi, în toată această perioadă. La fiecare leu cheltuit din banii noștri, Sectorul 3 a reușit să atragă alți doi lei din fonduri europene. Poate fi acesta un exemplu pentru toate celelalte comunități din București? Cu siguranță! Pentru a face lucruri și mai mărețe, avem nevoie de voi! Și în Sectorul 3, și în București poate fi mai bine, dar doar cu ajutorul vostru. Implicarea voastră directă în guvernarea locală nu poate fi decât un pas mare înainte pentru noi toți. Haideți împreună să preluăm puterea la nivel local și să dăm un mesaj clar de modernizare a României, plecată chiar de la firul ierbii. Nu te întreba ce poate să facă partidul pentru tine, întreabă-te ce poți să faci tu pentru comunitatea ta!